Gemakkelijk en spelenderwijs een mooie PowerPoint presentatie maken!

powerpoint lerenEr wordt geleerd om snel en doelmatig uw gemaakte digitale Foto’s / Video’s, van bijvoorbeeld uw kinderen, vakantie’s, feestjes, bedrijf en/of producten in Powerpoint te plaatsen. Mooi en verrassend wanneer ook nog eens uw eigen stem in PowerPoint is te horen. Ook leren we u een achtergrond muziekje over alle dia’s te laten meespelen. Spelenderwijs leert u tevens één of meerdere animatie(s) in uw foto’s aan te brengen. Er wordt ook ondersteuning geboden in een PowerPoint-presentatie waar u al aan bent begonnen, maar waar meer animatie en speciale effecten in dienen te worden aangebracht.

Wat is “PowerPoint” eigenlijk?

PowerPoint is een computerprogramma van “Microsoft Office”, zoals ook Word, Excel, Access Frontpage en Outlook tot de groep “Office” behoren.

Wat kan PowerPoint voor u betekenen?

PowerPoint is een computer programma-naam. Als u uw gemaakte digitale foto’s/Video’s mooi vindt dan wilt u ze goed bewaren. In PowerPoint kan dat overzichtelijk en bovendien kunt u in PowerPoint al uw digitale foto’s en video’s rangschikken. Uw digitale Foto/Video zitten dan in PowerPoint en dat alles kunt u terugzien, gecombineerd met of zonder uw eigen muziek of zelfs uw stem kan daarin worden gebruikt. Zo krijgt u een fantastische herbeleving en tegelijk wordt uw verhaal visueel gepresenteerd.

Hebt u PowerPoint?

Ongeveer 75% van alle computerbezitters hebben het programma “PowerPoint” van Microsoft Office op de computer zitten. Twijfelt u daaraan, aarzel niet en neem contact op. Wij weten het snel en kunnen u daarover informeren.

Gebruik van PowerPoint

PowerPoint wordt al  veel jaren gebruikt door bedrijven, scholen en andere organisaties om “producten” of “aanbevelingen” visueel te ondersteunen in  PowerPoint, ook wel PowerPoint-presentatie genoemd.Door een steeds toenemend gebruik van digitale fotografie in de privé-sfeer, vraagt ook de verwerking van die digitale foto’s steeds meer aandacht.

Onder “verwerking” wordt verstaan:

  • Het op een zodanige wijze bewaren van digitale foto’s dat ze snel zijn terug te vinden
  • Op een boeiende manier digitale foto’s, met of zonder muziek, terug kijken/presenteren
  • Probleemloos digitale foto’s en/of andere presentatie-onderdelen terugvinden en/of plaatsen die voor een PowerPoint-presentatie bedoeld zijn.

Genoemde verwerkingspunten, maar ook mogelijkheden die nog niet genoemd zijn, zoals professionele-presentaties zijn eenvouding te realiseren gebruikmakend van  “PowerPoint”.